Antalya Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan, belediye bünyesine kazandırılan eski “Sporland” tesislerinde düzenlenen basketbol kursunu ziyaret ederek minik sporcularla bir araya geldi.
Sabah saatlerinde saha incelemeleri kapsamında tesisi ziyaret eden Kotan, antrenmanlara katılarak çocukların heyecanına ortak oldu ve onlarla basketbol oynadı. Çocuklarla sohbet eden Kotan, sporun erken yaşta kazanımlarının önemine dikkat çekti.
Ziyaret sonrası açıklama yapan Başkan Kotan, “Güne çocuklarımızla bir araya gelerek başladık. Onların enerjisi bize de güç veriyor. Sporla büyüyen, özgüvenli nesiller yetiştirmek en büyük önceliğimiz” dedi.
Kotan, Konyaaltı’nda sporun her alanını desteklemeye devam edeceklerini vurgulayarak çocuklara yeni spor alanları kazandırmayı sürdüreceklerini ifade etti.
Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.