Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-08-29 11:49:06

ABB, Melike Şahin’i Başkentlilerle buluşturdu

Ankara Büyükşehir Belediyesi(ABB) tarafından düzenlen 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı etkinlikleri kapsamında Melike Şahin konser verdi.

Başkentlileri Zafer Haftası boyunca sanatçılarla buluşturan Büyükşehir Belediyesi, Vedat Dalokay Parkı’nda Melike Şahin konserine ev sahipliği yaptı.

30 Ağustos Zafer Bayramı’nda ise Athena grubu Gençlik Parkı’nda konser vereceği belirtildi.

“Vedat Dalokay Parkı’nda oturacak yer kalmadı”

Konserin gerçekleştirileceği havuzun tribünlerini saatler öncesinde dolduran on binlerce Başkentli, büyük coşkuyla sanatçının şarkılarına eşlik etti. Bayramı erken kutladıklarını ifade eden Şahin, “Bizi bu çok güzel etkinlikle buluşturdukları için Başkentimizin Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

Başkentlilerden açık hava konserlerine yoğun ilgi

Melike Şahin’in şarkılarına eşlik eden Başkentliler, düşüncelerini şu sözlerle ifade ettiler:  

- Sevdenur Emirci: “Buraya Melike Şahin’i izlemeye geldim. Onun büyük bir hayranıyım. Bize bu fırsatı sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi ile Mansur Yavaş’a çok teşekkür ederim.”

- Ahmet Beştaş: “Melike Şahini beğenerek dinliyorum. Şimdi de canlı görmek nasip oldu. Büyükşehir Belediyemize teşekkür ediyoruz. Tüm Türkiye’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutluyorum.”

- Beyzanur Kalkan: “KPSS’ye çalışıyoruz. Konser olduğunu duyduk ve bize de moral, motivasyon olur diye buraya geldik. Teşekkür ediyoruz Büyükşehir Belediyesine böyle etkinlikler düzenlediği için.” 

- Canan Bağcı: “Mutluyuz, heyecanlıyız.  Bu etkinlikleri düzenlediği için Mansur Başkana teşekkür ediyoruz.” 

- Cansu Bağcı: “Sevdiğimiz sanatçılar geliyor. Mansur Başkana teşekkür ediyorum.”

- Ömer Özdemir: “Buraya Gölbaşı’ndan geldim. 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun. Büyükşehir Belediye Başkanımız Mansur Yavaş’a teşekkür ediyoruz.”

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.