Düzce Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Çocuk Üniversitesi’nde yeni eğitim-öğretim dönemi başladı. 5-14 yaş arası çocuklara sanattan spora, bilimden yaşam becerilerine kadar geniş bir yelpazede eğitim sunan üniversitede ders zili çaldı, atölyeler minik öğrencilerle doldu.
Çocukların ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine, yaratıcılıklarını geliştirmelerine imkan tanıyan Çocuk Üniversitesi bu yıl daha zengin bir içerikle kapılarını açtı. 5-6 yaş grubu için 11, 7-14 yaş grubu için ise 18 farklı atölye hazırlandı.
Gitar, piyano, ritim, keman, görsel sanatlar, karikatür, kukla ve maske yapımı, robotik kodlama, zeka oyunları, İngilizce, değerler eğitimi, doğa bilimleri ve mutfak atölyelerinin yanı sıra bu yıl ilk kez heykel, klarnet, modern dans ve çocuk yogası da programa dahil edildi. Küçük yaş grubunda ise bale, çocuk yogası ile sanat ve beceri atölyeleri dikkat çekti.
Dersler, hafta içi saat 16.00’dan sonra gerçekleştiriliyor.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2025 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.