Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-11-15 15:20:26

Stevie MENA Ödülleri 2023 için geri sayım başladı

Sürekli gelişen teknolojiyle birlikte iş dünyasının dinamikleri gün geçtikçe değişiyor. Esnek, çevik ve verimli iş süreçleri yaratan şirketler yoğun rekabet ortamında bir adım öne çıkarken, global çapta ödüller alarak başarılara imza atmaya devam ediyor. Orta Doğu ve Kuzey Afrika (MENA) bölgelerindeki şirketlerin başarılarını takdir etmek için ödül veren tek program olarak Stevie Ödülleri’nden sevindiren haber geldi. Stevie Ödülleri, 2023 Ortadoğu ve Kuzey Afrika (MENA) Ödülleri için 9 Kasım’da sonlanacağını bildirdiği başvuru sürecini 17 Ocak 2023’e kadar uzattığını duyurdu. Türkiye de dahil olmak üzere 22 ülkeden başvuruları kabul eden programın kazananları 25 Ocak’ta açıklanacak. Kazanan şirketlerin ödülleri, Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) Ras Al Khaimah Ticaret ve Sanayi Odası (RAK) sponsorluğunda 18 Mart’ta gerçekleştirilecek törende takdim edilecek.

Adaylar başvuru ücreti ödemeyecek

Stevie Ödülleri’ne bu sene Türkiye, Katar, Birleşik Arap Emirlikleri, Suudi Arabistan, Fas, Cezayir ve Ürdün başta olmak üzere MENA bölgesindeki 18 ülkede faaliyet gösteren şirketler katılabilecek. Adaylar aynı anda birçok kategoriye İngilizce ya da Arapça olarak başvurabilecek. Herhangi bir katılım ücretinin alınmadığı ödül programının altın, gümüş veya bronz ödüllerini kazananlar ise yalnızca ‘kazanan payı’ ödeyecek. Her yıl 12 binin üzerinde başvuru alan ödül programına aday olan kâr amacı gütmeyen özel ya da kurumsal şirketler 150’den fazla jüri üyesi tarafından 100’ü aşkın kategoride değerlendirilecek.

Ödül programına bu sene yeni kategoriler de eklendi

Stevie Ödülleri, Halkla İlişkiler, İnsan Kaynakları, Pazarlama, Teknoloji, Müşteri Servisi gibi ana kategorilerin yanı sıra programına bu sene yeni alanlar da ekledi. Adaylar artık Kurumsal Sosyal Sorumluluk kategorisinde Yenilikçi Başarı, Çeşitlilik ve Kapsayıcılık alt başlıklarının haricinde Düşünce Liderliği kategorisinde de Strateji Geliştirme ve Yürütme gibi alanlara başvurabilecek. Stevie Ödülleri’nin geçtiğimiz seneki kazananları arasında globalden Tender Board, DHL Worldwide Express LLC, Emirates Health Services, Eon Dental Jordan, Hilton Supply Management Cairo, HOPE Consortium, Inkript, Omantel, Ooredoo bulunurken, programda Türkiye’den de Vakıfbank ödül almıştı.

MENA Stevie Ödülleri başvuru kategorilerinin listesi

-Uygulamalar ve Web Siteleri Ödülleri

-Yıllık Raporlar ve Diğer Yayınların Ödülleri

-Şirket/Kuruluş Başarıları Ödülleri

-Kurumsal İletişim ve Halkla İlişkiler Ödülleri

-Kovid-19 Müdahalesi Ödülleri

-Müşteri Servisi Ödülleri

-İnsan kaynakları Ödülleri

-Canlı ve Sanal Etkinlikler Ödülleri

-Yönetim Ödülleri

-Pazarlama Ödülleri

-Yeni Ürünler ve Hizmetler Ödülleri

-Sosyal Medya Ödülleri

-Teknoloji Ödülleri

-Video Ödülleri

-Düşünce Liderliği Ödüller

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.