Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-08-23 14:22:25

İstanbul Fashion Connection’da “Zühre” tasarımları 100 ülke ile buluşacak

Tekstil sektöründe ihracatın da öncü firmaları arasında yer alan “Zühre Tekstil”, İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim ve Moda Fuarı’nda dünyanın dört bir yanından binlerce alıcı ile buluşacak! 600’ü aşkın hazır giyim firmasının katılacağı İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim ve Moda Fuarı, 24-26 Ağustos tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nden dünyaya adeta bir moda şöleni sunacak. Zühre Tekstil,  İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim Fuarı’nda 2. Salon’da “D20” nolu stantta yeni koleksiyonunu on binlerce ziyaretçi ve alım heyetleri ile buluşturacak.

“Zühre” kalitesine daha çok kadının ulaşmasını amaçlıyoruz!

Zühre Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Ekin, “Modanın bağlantı noktası İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim ve Moda Fuarı’nda “Zühre” olarak tüm dünyadaki ihracat bağlantılarımızla yine en dinamik markalardan biri olarak çok yüksek fuar heyecanıyla bir araya geleceğiz. Daha onlarca değerli satış ve ihracat bağlantısı ile Zühre olarak yeni koleksiyonumuzu buluşturacağız. Ülkemizin tüm dünyada ihracatıyla rekorlar kıran sektörü tekstilde alıcı-ihracatçı olarak binlerce kişi İstanbul’a akın ediyor. Zühre demek “Sürdürülebilir Kalite” demek. Türk tekstilimizin kalitesini artık 60’ın üzerinde ülkeye Zühre logosuyla “Made in Türkiye” etiketiyle gururla ihraç ediyoruz. 2022-2023 fuarlarımızla ihracat yaptığımız ülke sayısını 100’e çıkararak “Zühre” kalitesine daha çok kadının ulaşmasını amaçlıyoruz. Ortadoğu ve Afrika pazarı Avrupa pazarında yaşanan tekstil krizlerinde Türkiye’nin etkilenmeden çıkmasını sağladı. Amerika pazarındaki alıcılarımız Türk tekstilinin kalitesine öyle alışık ki bizim çizgimizi, dikişimizi ve kumaşımızı gönül rahatlığıyla Amerika’da onlarca noktadaki mağazalarında çok yüksek satış rakamları ile satışa sunuyorlar. İstanbul Fashion Connection Hazır Giyim ve Moda Fuarı’nda da alım heyetlerinin en çok ilgi göstereceği koleksiyonlardan birinin “Zühre” olacağını öngörerek fuara tüm modaseverleri de davet ediyoruz. Türkiye, Ortadoğu, Avrupa ve Amerika’da katıldığımız fuarlar ile 2022 yılında ihracatta hedefimizin de üzerinde bir ilgi ile karşılanıyoruz tüm ülkelerde. İFCO’da ihracat noktasında yeni bir sinerjiyi tüm tekstil sektörüne sağlayacaktır düşüncesindeyiz. Tekstil sektörü yine pandemi öncesindeki önümüzdeki 2-3 ay içerisindeki tüm siparişlerinin dolu olduğu günlere döndü” dedi.

40 milyar dolarlık hazır giyim ihracat hedefine kaldıraç etkisi

100 ülkeden 12.000’i yabancı 25.000 ziyaretçinin buluştuğu IFCO Fuarı tekstilde ihracatın itici gücü olarak İstanbul Hazır Giyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği (İHKİB) ve İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) iş birliğinde düzenlenmekte.  İstanbul Fuar Merkezi'nde 24-26 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek ve 100 ülkeden 5 bini nitelikli alıcı olmak üzere 15 bin ziyaretçinin beklendiği fuarda, 40 milyar dolarlık hazır giyim ihracat hedefine kaldıraç etkisi yapılması öngörülüyor.

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.