Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-01-18 13:35:42

Yarıyıl tatiline özel etkinlikler Akbatı’da

Akbatı, Ocak ayı ve yarıyıl tatili boyunca birbirinden renkli etkinliklerle misafirleriyle buluşuyor. Akbatı, ziyaretçilerine bilgiyi en doğru kaynaktan ulaştıran ve gelenekselleşen Yaşam Akademisi buluşmalarında bu ay Yazar Zeynep İşman ve Teknoloji Uzmanı ve Akademisyen Dr. Aysun Güneş’i teknoloji çağında ebeveynlik sohbetiyle ağırlarken, tatil kapsamında eğlenceli çocuk etkinlikleri de programda yer alıyor.

Yaşam Akademisi’nde Teknoloji Çağında Anne – Baba Olmak Akbatı’da Ele Alınacak

Birbirinden özel konuklarla devam eden Yaşam Akademisi 19 Ocak Perşembe günü saat 14:00’te Yazar Zeynep İşman ve Dr. Aysun Güneş “Teknoloji Çağında Anne – Baba Olmak” sohbeti kapsamında ağırlayacak. Dijital çağın çocuklarının hayatına adapte olmak için öncelikle dillerini öğrenmeye başlamak gerektiğini savunan Dr. Aysun Güneş ve Zeynep İşman, dijital oyunların etkilerinden ekran bağımlılığı ve teknolojik dünyada çocukların korunması için gerekli önlemlere kadar farklı başlıklardaki bilgileri Yaşam Akademisi ziyaretçileriyle paylaşacak.

Çocuklar yarıyıl tatilinin tadını Akbatı’da çıkaracak

Okulların yarıyıl tatiline girmesi ile birlikte Akbatı minik ziyaretçilerini özel etkinliklerle karşılayacak. Dopdolu ve eğlenceli program kapsamında çocuklar ücretsiz olarak gerçekleştirilecek tiyatro ve gösterilere, Akbatı Mobil uygulamasından alınacak kod ile katılma fırsatı bulacak.  Tüm oyunların Akbatı zemin kat havuz önünde sergileneceği ve 14:00 ve 15:30’da olmak üzere her gün 2 seans olarak gerçekleştirilecek program 21 Ocak Cumartesi günü Süper Patates ve Kaçak Bezelye Süpermarket Macerası, 22 Ocak Pazar günü ise Süper Patates ve Kaçak Bezelye Şarkı Yarışması ile başlayacak. Yarıyıl tatili itibarıyla Ocak ayında her hafta sonu cumartesi ve pazar günlerine ek olarak 27 Ocak ve 3 Şubat Cuma günlerinde de çocuklara özel tiyatro programları Akbatı’da olacak. 27 Ocak Cuma günü Süper Patates ve Kaçak Bezelye Define Avı, 28 Ocak Cumartesi günü Süper Patates ve Kaçak Bezelye Süpermarkette Karnaval ve 29 Ocak Pazar günü de Süper Patates ve Kaçak Bezelye Süpermarkette Gizemli Bir Gece oyunları çocuklarla buluşacak.

Yarıyıl tatiline özel etkinlikler Sihirbaz Okulu’nun 3 Şubat’taki Sihir Bakanı İllüzyon Gösterisi ile devam edecek. Marketing Toys’un interaktif kukla tiyatroları “Macera Ormanı” ve “Köpekler Bale Yapmaz” da yarıyıl tatilinde Akbatı’da minik misafirler ile buluşacak. Bir ormanda yaşayan üç arkadaşın eğlenceli hikayesini anlatan Macera Ormanı 4 Şubat Cumartesi günü, Köpekler Bale Yapmaz ise 5 Şubat Pazar günü ailelere ve çocuklara keyifli bir alternatif olacak.


Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.