Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2023-02-23 12:53:18

HÜDA PAR heyeti Gaziantep’te depremzedelerle bir araya geldi

HÜDA PAR’ın oluşturmuş olduğu heyet, birçok bölgede olduğu gibi Gaziantep’te de depremzedelerle bir araya gelip, sorun ve sıkıntılarını dinleyip, acılarını paylaşıyor.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Metin Kaya, HÜDA PAR Gaziantep İl Başkanı Faruk Göçer ve partililer, Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tedavi gören yaralı depremzedeleri ziyaret etti. Kaya, yaralıları tek tek sorup, geçmiş olsun temennisinde bulundu.

HÜDA PAR Heyetinin ziyaret ettiği depremzede bir ailenin, üniversite okuyan çocuğunun ders kitaplarının enkazda kalması, öğrenci çocuğuna ders kitaplarını temin edilmesi talebi, partililer tarafından ivedelikle yerine getirildi.

Hastanede tedavi gören depremzede Sibel Oğul ve üniversite öğrencisi Rüveyda Oğul, ders kitaplarının temin edilmesinden dolayı, HÜDA PAR’a teşekkür etti.

Kaya ve beraberindeki heyet daha sonra hastanenin, Başhekimi Prof. Dr. Hakan Eren ve Hastane Müdürü Cuma Kerkez'den hastanede tedavi gören depremzedeler hakkında bilgi aldı.  HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Kaya, depremlerde vefat eden vatandaşların ailelerine taziye ziyaretlerinde de bulundu, acılarını paylaştı. Kaya ve beraberindeki heyet, acılı ailelere başsağlığı ve sabırlar diledi.

Kaya, Şahinbey ilçesinin kırsal Kürüm Mahallesi'ni ziyaret ederek Mahalle Muhtarı Servet Boztaş ve mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, Mahallenin yıkılan tarihi camisi, ev ve ağıllarında incelemelerde bulundu. Dokur Mahallesi'ne geçen Kaya ve beraberindeki heyet, burada da depremzedelerle bir araya geldi, geçmiş olsun dileklerini iletti.

 

 

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.