Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile Trabzon Valisi Tahir Şahin, Sera Gölü'nde yeniden inşa edilmesi planlanan sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.
Büyükşehir Belediyesi tarafından hazırlanan proje kapsamında, geçmişte çıkan yangın nedeniyle kullanılamaz hale gelen Sera Gölü Sosyal Tesisleri yeniden inşa edilecek. Yeni tesiste düğün salonu ile restoranın yer alacağı bildirildi.
İncelemeler sırasında açıklamalarda bulunan Genç, projenin hazır olduğunu, kısa süre içerisinde ihale sürecinin başlatılacağını ve tesisin daha modern bir yapıyla yeniden hizmete kazandırılacağını ifade etti.
Trabzon Valisi Şahin ise proje kapsamında yapılacak tesisin Sera Gölü kıyısına uygun bir sosyal alan olacağını belirterek projeyi beğendiğini dile getirdi.
Hibya Haber Ajansı
© Copyright 2026 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.