Reklam
Vakıf Katılım
Tarih : 2022-10-18 16:54:02

Rize Valisi Çeber, Salarha'da yapımında sona gelinen konutları inceledi

RİZE - 18.10.2022 - HİBYA - Rize Valisi Kemal Çeber, Salarha Beldesi'nde yapım çalışmalarında sona gelinen TOKİ (Toplu Konut İdaresi Başkanlığı) konutlarını inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Vali Kemal Çeber, Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Rize merkeze bağlı Salarha Beldesinde 2019 yılında yapımına başlanan, 12 iş yeri ve 465 (3+1, 2+1) daireden oluşan TOKİ Projesi'nde incelemelerde bulundu. 

Rize için önemli bir projede sona geldiklerini ifade eden Vali Çeber, “Gerek imalatındaki kalitesi gerekse sosyal donatı alanlarıyla son derece modern ve kaliteli bir projenin sonuna gelmekteyiz. Çalışmalar hızla devam ediyor.

Bu projemiz Salarha Tünelinin tamamlanmasıyla birlikte daha da değerlenmiştir. Şehrin gürültüsünden ve karmamışından uzak, şehir merkezine bir o kadar yakın bir yerde konutlarımızı inşa etmiş olduk. Bu vesile ile Salarha TOKİ Konutlarının yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. İnanıyoruz ki bu konutlarla birlikte bu bölgedeki yaşam standartları artacaktır. Bu sayede dağ ile deniz arasına sıkışan ilimiz için yeni yerleşim alanları açılmış olacaktır” dedi.

Hibya Haber Ajansı

© Copyright 2024 egepress.com Tüm Hakları Saklıdır.
Web sitemiz Hibya Haber Ajansı Abonesidir.